Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

Ioan Andone: „In retur nu mai pierdem nici un meci“

Antrenorul CFR-ului si-a trimis stranierii in vacanta si a plecat suparat spre Deva, la socri. Ioan Andone crede ca infringerea de la Timisoara, 0-1, este nemeritata.

Cum pica infringerea de la Timisoara, prima din campionat pentru CFR Cluj?

M-a suparat, normal, dar nu e o tragedie. Personal, as fi vrut ca perioada noastra de invincibilitate sa se prelungeasca si in nici un caz sa se intrerupa dupa un meci pe care nu trebuia sa il pierdem. Vrem ca in retur sa nu mai pierdem nimic.

De ce spuneti ca nu trebuia sa pierdeti?

Am jucat bine si nu s-a simtit nici un moment ca fotbalistii ar fi deconectati sau automultumiti. Le-am spus inainte de meci ca trebuie sa marcam inainte de pauza pentru ca altfel va fi greu, si asa s-a si intimplat.

Va e frica de Rapid sau de Steaua?

Nu ne e frica de nimeni. Principalul lucru de care trebuie sa ne ferim este sa ne uitam in urma, la ce fac altii. Ne vedem de treaba noastra si totul va fi in regula.

Mai aduceti jucatori?

Trei sau patru. Toti foarte valorosi, o sa vedeti. Vor fi probleme pentru unii jucatori, care nu prea au concurenti pe posturile lor, dar acest lucru va fi benefic pentru echipa.

Pleaca cineva?

Nu. Pina in vara nu. Aici nu e ca la alte echipe, unde cum se face unul mai valoros, cum pleaca afara. La Cluj te simti antrenor cu adevarat, discutiile cu patronul sint scurte si au rezultate imediat. Am fost intrebat ce jucatori vreau pentru iarna, am spus si sint sigur ca in ianuarie ii voi gasi la Cluj.

Dar oferte au fost, pentru jucatori de la CFR?

Sigur ca da, si daca domnul Paszkany ar vrea sa se desparta de cei ofertati, ar recupera o mare parte din investitie.

De ce nu cresteti jucatori la club?

E o munca in plina derulare. Din noua grupe de copii si juniori, cinci sint pe primul loc la categoriile lor de virsta. O sa vedeti in timp si rezultatele acestei actiuni.

Cind se termina vacanta la Cluj?

Pe 7 ianuarie trebuie sa fie toti fotbalistii in oras.

Nu va e teama de intirzieri, tinind cont de traditia pe care o au sud-americanii in acest sens? Si la CFR sint destui!

Nu cred ca se va intimpla asa ceva. Oricum, am stabilit impreuna cu sefii clubului amenzi serioase: 10.000 de euro ziua de intirziere si 3.000 de euro pentru fiecare kilogram in plus pe care il au jucatorii fata de ceea ce este scris in programul de pregatire pe care l-au primit inainte de plecarea in vacanta.

Niciun comentariu: