Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

duminică, 15 martie 2009

Achiziţii heirupiste de peste 600.000 euro ale unui muzeu fără strategie

La nici două săptămâni după ce s-au cheltuit 500.000 de euro pentru controversata achiziţie de lucrări de artă pentru Muzeul Naţional de Artă comtemporană, colecţia muzeului a primit în mod discret o completare.

În valoare de circa 100.000 - 200.000 euro, nici secretarul general al ministerului, Virgil Niţulescu, nici directorul muzeului, Mihai Oroveanu, nefiind în stare sau nedorind să spună cifra cu exactitate. “Circa 200.000 de euro”, a scris NewsIn pe 6 decembrie.

După ce ministerul a alocat 460.000 euro pentru achiziţii muzeale timp de şase ani, Muzeul Naţional de Artă Contemporană, incapabil financiar până acum de a face achiziţii, s-a ales cu lucrări în valoare de circa 700.000 mii euro în mai puţin de o lună de zile?

Circa 200.000 euro pentru “reparaţii”

Explicaţii oficiale: Banii sunt din bugetul alocat iniţial de către minister muzeului, cu destinaţia “cheltuieli de capital” (adică investiţii în dotări cu specific muzeal), necheltuiţi timp de un an de zile (?!) şi “reconvertiţi” imediat după prima achiziţie, cu aprobarea ministrului Culturii şi la cererea muzeului, pentru a continua achiziţiile de artă.

Şi asta pentru că muzeul tocmai a câştigat un grant de la guvernul Japoniei de 243.000 euro de folosit exact pentru dotarea cu echipament pentru cercetare. Dar şi pentru că “fără prima achiziţie, fără reacţia artiştilor şi a colecţionarilor excluşi de la ea de către minister, n-ar fi existat această continuare, realizată direct de muzeu”, cum declară Mihai Oroveanu, directorul MNAC.

De fapt, se poate spune că ce s-a petrecut în circa 10 zile după prima achiziţie a fost mai puţin o primă sesiune de achiziţii normală şi autonomă, cât o tentativă de a repara atât conţinutul colecţiei obţinute iniţial (acum domnul Oroveanu se laudă cu lucrări foarte importante pentru muzeu – Neagu, Bernea, Anghel, Gorzo, Benera, Bejenariu, Nancă - pe care nu le va înstrăina către ministere etc.), cât şi relaţia cu artiştii sau colecţionarii care au protestat faţă de condiţiile aberante în care s-a desfăşurat prima achiziţie.

Unii dintre galerişti refuză acest al doilea val de achiziţii

Dan Popescu, curatorul galeriei H’Art şi-a motivat refuzul de a participa la al doilea „val” de achiziţii prin faptul că “această achiziţie pare a fi ceea ce trebuie, dar de fapt nu e”, fără alte explicaţii. Mihai Pop, invitat de Mihai Oroveanu să participe în dublă calitate, de curator al Galeriei Plan B din Cluj, dar şi ca artist, parte din “Duo van der Mixt”, a avut amabilitatea să detalieze: “Dacă un muzeu îmi spune «fă-mi o listă cu ce ai, propune-mi ceva», pentru mine înseamnă că ei nu ştiu exact ce vor, dacă mi-ar spune «vrem piesa asta de artistul ăsta şi ştim că o ai», putem începe negocierile. Cred că e normal ca Muzeul Naţional de Artă Contemporană să ştie ce vrea în colecţie, iar asta se face doar pe baza unei munci de cercetare din interior. Iar transparenţa poate exista în toate fazele procesului de achiziţii, muzeul poate face publică, la cerere, inclusiv lista artiştilor şi a lucrărilor vizate, asta împreună cu politica culturală în virtutea căreia face acele achiziţii şi nu altele”, a încheiat Mihai Pop.

Cât despre cine a ales lucrările din al doilea „val” de achiziţii, Mihai Oroveanu spune că s-a făcut apel şi la autoritatea controversatei comisii stabilite de minister pentru cea dintâi sesiune.

De completarea achiziţiilor s-au ocupat specialiştii muzeului, dar ofertele au fost “confruntate şi cu membrii comisiei, cei care mai erau în Bucureşti”(?!), a declarat Mihai Oroveanu pentru Gândul.

Niciun comentariu: