Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

joi, 30 iulie 2009

Cat va polua sacosa ecologica dupa ordonanta de urgenta?

Protejarea mediului sau atragerea de bani la bugetul de stat? Probabil ca nici una nici alta. Aceasta deoarece initiativa ministrului mediului, Attila Korodi, de a introduce punga ecologica si ecotaxa, de la 1 ianuarie, a fost precedata de o ordonanta cel putin controversata. Pungile biodegradabile pe care le platim sunt tot din plastic, iar producatorii care s-au grabit sa se alinieze la noile norme nu au fost scutiti de plata ecotaxei, deoarece nu stim de fapt care dintre ele sunt ecologice si care nu. Pierderi sunt insa si de partea producatorilor a caror productie a scazut mult in ultimele doua luni. Din cauza haosului creat, clientii nu stiu ce pungi sa achizitioneze iar, in ce priveste cumparatorul de rand, isi va economisi acum si pungile de plastic.

In plus, magazinele care incaseaza de la cumparatori ecotaxa de 2 bani nu trec in bonul fiscal si valoarea pungii, ceea ce ii face pe multi sa se intrebe daca nu cumva banii s-ar mai strange, in acest fel, la Fondul pentru Mediu, asa cum spunea minstrul.

Pe langa efectele crizei financiare
pe care orice companie
o resimte, introducerea pungii ecologice a generat confuzie in randul clientilor care nu mai cumpara nimic in final, spune Victor Osorhan, director general al VitualWERK, producator de pungi biodegradabile.

"Cererea a scazut mult iar vanzarile sunt foarte slabe, in perioada aceasta societatea fiind pe pierdere. Sunt clienti care au optat direct
pentru pungile de hartie in momentul in care au auzit de lege, iar pe langa acestia si ceilalti au scazut cererea", spune producatorul.

De la anuntarea legii, directorul societatii de productie a ales sa se conformeze noilor norme si a achizitionat aditivul special pentru producerea pungilor biodegradabile, pe care le produce inca din noiembrie 2008.

"De la sfarsitul anului trecut am optat pentru varianta aceasta, producerea materialului biodegradabil. Totusi ne influenteaza introducerea taxei pentru ca bulverseaza clientii care nu mai stiu cine trebuie sa plateasca: magazinul, producatorul sau clientul. Legea ar trebui sa analizeze si impactul pe care il produce inainte de a fi aplicata", a spus Osorhan pentru NewsChannel.ro.

Lipsa unui laborator, ne costa
... oricum

Materialul a fost achizitionat din Anglia iar dupa folosirea aditivului producatorul a trimis punga produsa pentru a fi testata. Rezultatul testului a venit la doua luni si a certificat produsele incadrate in parametri ceruti. Practic, aditivul acesta ajuta ca materialul sa fie descompus mai repede in natura, cu ajutorul oxigenului si a microorganismelor, iar in maxim doi ani, punga dispare.

"Nu exista laboaratoare, deci nu se poate certifica. In plus, este foarte neclara legea care, la inceput, cerea cumparatorilor sa plateasca ecotaxa, iar apoi s-a hotarat ca producatorii sa o achite. Totul este foarte neclar", mai spune Osorhan.

Directorul societatii considera ca in situatia aceasta, Guvernul nu ar trebui sa descurajeze micii producatori, cu atat mai mult cu cat efectele recesive sunt resimtite puternic si de societatile de papetarie sau tipografii.

"In cazul in care rade mai multi producatori de pe piata, ar trebui sa existe o politica de protectie totusi. Introducerea legii se combina si cu aceasta perioada de criza, dar in acelasi timp se simte si lovitura din partea asta. Clientii sunt dezorientati iar oamenii nu mai cumpara in final. In principiu e mai rau ca in anii trecuti", a mai spus acesta.
Presedintele Comisiei pentru administratie publica si mediu din Camera
Deputatilor, Sulfina Barbu, anuntase ca va cere suspendarea pentru trei-patru luni a aplicarii Ordonantei de urgenta care instituie taxarea pungilor de plastic, in scopul imbunatatirii actului normativ. Ministrul Mediului a tinut sa precizeze ca "taxa de pungi nu se retrage".

Pungile oxodegradabile sunt realizate tot din plastic conventional (98% polietilena si 2% aditiv), ceea ce face ce face ca punga sa se degradeze in aproximativ 2 ani, in timp ce unei pungi de plastic ii trebuie intre 20 si 1000 de ani pentru a se degrada.

Niciun comentariu: