Acest blog va poate ajuta cu rezultate live, actualizate non-stop din toate campionatele sportive ale lumii. De asemenea, aveti si programul meciurilor din intreaga lume, din hochei, baschet, fotbal, tenis, baseball si rugby.
 
Serivicul de livescore este gratuit si poate fi accesat de oriunde fara costuri ascunse fiind neconditionat! Nu necesita refresh deoarece se actualizaeaza automat la fiecare 20 de secunde iar dvs sunteti anuntat in ce meciuri live s-a marcat recent printr-un avertizor sonor implementat in scriptul de livescore!
 
Astfel, veti fi la curent cu toate rezultatele live si cu tot ce se intampla in toate sporturile practicate acum in intreaga lume. Pentru a accesa sectiunile de rezultate live va rugam sa dati un click pe bannerul de mai jos sau pe unul dintre urmatoarele linkuri, corespunzatoate cu sportul pe care doriti sa il evidentiati: Fotbal , Baschet , Tenis , Hochei , Rugby , Handbal , NFL .
 

Tipseri.com este unul dintre cele mai complete siteuri de pariuri din Romania la ora actuala. Va punem la dispozitie strategii si sisteme profesioniste pentru ca dvs sa aveti un profit cat mai mare.

 
Din experienta conturata in decursul a 2 ani de activitate in lumea pariurilor am reusit sa adunam informatii utile pentru toti pariorii, indiferent de nivelul lor de profesionalism sau de timpul petrecut la casele de pariuri online. Avem atat sfaturi pentru incepatori cat si strategii pentru pariorii avansati. 

Zilnic tipsterii nostri profesionisti va pun la dispozitie biletul zilei, o sursa sigura de castig. Pentru pariorii care vor sa fie la curent cu scorurile din fotbal, tenis sau baschet. Astfel, va oferim rezultate live fotbal, rezultate live tenis, rezultate live baschet, rezultate live rugby, , etc.

Prin simplul fapt ca ne vizitati siteul beneficiati de bonusuri uriase. Casele de pariuri va ofera bonusuri de 100% din sumele depuse numai pentru faptul ca le alegeti ca destinatii de pariuri online.

Va punem la dispozitie cote, clasamente, descrierea handicapului asiatic un ghid special pentru incepatori. sunt descrise elaborat, cu informatii reale si updatate saptamanal. Pariurile sunt o sursa de castig daca sunt tratate cu atentie si seriozitate.

Pentru asta incercam sa va ajutam sa treceti peste emotiile cauzate de un castig sau de o pierdere si sa pariati constant cu aceasi precizie castigatoare.

Forumul site-ului nostru va pune in contact cu comuniattea de pariori romani, despre care trebuie sa stiti ca in plan international conteaza destul de mult Va dorim mult succes in plasarea pariurilor! Puteti vizita site-ul aici!

Tags: rezultate live, cote luni, cote marti, cote miercuri, cote joi, cote vineri, cote sambata, cote duminica, predictii fotbal, predictii , livescore , football livescore , tennis livescore , rezultate in direct , biletul zilei , Pariul Live, Pariul Sigur, Bonusuri, download muzica, download filme, download mp3, muzica, Predictii Fotbal, Predictii, Referate Scolare, Muzica, Pariuri Sportive, Pariuri Online, Case de Pariuri, Pariuri, Biletul Zilei , Predictii Sportive, Biletul Zilei, Clasamente, Pariuri Sportive, Clasamente Fotbal Rezultate Live Fotbal , rezultate live tenis , rezultate live hochei , rezultate live baschet , rezultate live handbal , rezultate live nfl , rezultate live rugby . Biletul zilei , sistemul martingale , planul miza , sfaturile noastre , criteriul kelly .

marți, 7 aprilie 2009

Suceava: Orest Onofrei vrea din nou prefect

pe data de 2 iunie a.c., Curtea de apel Suceava urmează să judece contestaţia fostului prefect Orest Onofrei, împotriva hotărârii de guvern 388/2008 prin care a fost retrogradat ca subprefect • Orest Onofrei consideră că în lipsa oricăror informaţii în legătură cu motivul în care s-a aplicat, în cazul său, principiul mobilităţii în funcţie, el a luat în calcul motivul oficial invocat pentru aceasta, respectiv "eficientizarea administraţiei publice locale", pe care nu îl consideră justificat • Orest Onofrei consideră HG 388/2008 nelegală şi solicită anularea acesteia şi revenirea la situaţia anterioară • în locul său, ca prefect al judeţului Suceava, a fost numit Alexandru Băişanu, care anterior deţinuse funcţia de subprefect

Orest Onofrei a contestat la Curtea de Apel Suceava hotărârea de guvern prin care a fost înlocuit din funcţia de prefect al judeţului Suceava şi a fost numit subprefect. Acţiunea introdusă de el urmează să se judece, în primă instanţă, în data de 2 iunie a.c.. În motivaţia demersului său juridic, transmis în data de 13 mai a.c., Orest Onofrei a explicat că în perioada 7 ianuarie 2005 - 14 aprilie 2008 a exercitat funcţia de prefect al judeţului Suceava iar prin HGR 388 din 2008, în baza principiului mobilităţii în funcţie a înalţilor funcionari publici, a fost trecut în funcţia de subprefect. El explică faptul că anterior şedinţei de Guvern din 9 aprilie a.c., când s-a adoptat hotărârea cu pricina, activitatea sa ca prefect al judeţului a fost considerară bună şi foarte bună, "în condiţiile în care nu au existat cazuri cu probleme ce intră în sfera de activitate a prefectului şi care să nu fi fost soluţionate în mod corespunzător. Deosebit de aceasta, în anul 2006 şi Corpul de control al MIRA a concluzionat că activitatea Instituţiei Prefectului - judeţul Suceava, este corespunzătoare", se explică în motivaţia acţiunii. În acest context, fără a fi semnalate probleme majore la nivelul judeţului Suceava, Orest Onofrei a fost "retrogradat" în funcţia de subprefect, locul său fiind luat de fostul subprefect, Alexandru Băişanu.
"În lipsa oricăror informaţii în legătură cu motivul pentru care s-a aplicat, în cazul meu, principiul mobilităţii în funcţie, am luat în calcul motivul oficial invocat pentru aceasta, respectiv - eficientizarea activităţii administraţiei publice locale, aşa cum apare consemnat pe site-ul Guvernului - biroul de presă, în data de 09.04.2008" se mai spune în motivaţia amintită.
Analizând prevederile HGR nr. 341/2007, cu privire la mobilitatea înalţilor funcţionari publici, Orest Onofrei a considerat că hotărârea prin care a fost trecut în funcţia publică de subprefect a judeţului nu respectă prevederile legale întrucât "Mobilitatea înalţilor funcţionari publici pentru eficientizarea activităţii autorităţilor şi instituţiilor publice se poate dispune numai în trei cazuri strict prevăzute de articolul 30 din HGR 341/2007; analizând aceste trei cazuri, am constatat că pentru situaţiile prevăzute la art. 30, lit. a şi c este necesară existenţa unei funcţii publice corespunzătoare categoriei înalţilor funcţionari publici care să fie vacantă sau temporar vacantă, cazuri ce nu se aplicau la data respectivă în judeţul Suceava, nefiind suspendaţi din funcţie la acea dată niciunul dintre subprefecţi, pentru a se justifica măsura aplicată; în acest context, rămâne în calcul situaţia prevăzută la articolul 30. lit b., respectiv - în cazuri excepţionale, care necesită coordonarea unor situaţii complexe de natura celor care intră în atribuţiile înalţilor funcţionari publici. Deşi articolul 27, alineatul (2) din HGR 341/2007 prevede că - mobilitatea înalţilor funcţionari se realizează cu respectarea pricipiilor privind legalitatea, imparţialitatea, obiectivitatea şi transparenţa, consider că , în cazul meu aceste principii au fost încălcate, în contextul în care nu mi s-au adus la cunoştiinţ motivele pentru care s-a aplicat principiul mobilităţii în cazul meu", spune Orest Onofrei.
El mai adaugă faptul că în activitatea sa ca prefect al judeţului Suceava a gestionat în mod corespunzător situaţii deosebite precum calamităţi naturale
, retrocedarea fostelor proprietăţi sau alegerile europarlamentare. "În lipsa oricăror informaţii, nu reuşesc să determin acele situaţii exepţionale care necesitau coordonarea unor situaţii complexe, pe care nu aş fi fost în stare să le gestionez ca prefect şi care au determinat aplicarea principiului mobilităţii în funcţie, în ceea ce mă priveşte. Faţă de cele precizate, consider HGR nr. 388/2008 ca nelegală, fiind dată cu nerespectarea prevederilor HGR nr. 341/2007 şi solicit anularea ei şi revenirea la situaţia anterioară", îşi încheie motivarea acţiunii Orest Onofrei, fost prefect de Suceava, actualmente subprefect.

Niciun comentariu: